Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

A minőségi állateledel kedvence egészségét alapozhatja meg!

A minőségi állateledel kedvence egészségét alapozhatja meg! A megfelelő állateledel kiválasztása prioritást élvez, hiszen csak úgy garantálhatja kedvence egészségét, ha optimális tápanyagokat biztosít a számára nap, mint nap.

Az ásványi anyagok, a vitaminok éppen ugyanannyira hozzátartoznak a tökéletes eleség összetevőihez, mint az ideális fehérje, szénhidrát és zsír arány. Utóbbi egyébként nagymértékben meghatározza, hogy a konkrét táp diétásnak, roborálónak, felnőtteknek vagy kölyköknek szánt alternatívának számít.

A konzervek milyensége sem mellékes. Azok a variánsok, melyek kilencven százalékban csak vizet tartalmaznak, nem a legjobbak, ez kétségtelen, bár a vizes alapú eledeleknél a maradék 10% jellemvonása az igazán meghatározó.

Az ízesítés az esetek nagy hányadában kifejezetten kényes kérdés. Egyedül a széles spektrumon mozgó termékpaletta képes megnyugtató válaszokkal szolgálni.

Napjainkban a házi kedvenceket is egyre sűrűbben érinti az étel intolerancia problematikája. Az érintett kutyák, macskák többnyire a csirkére és a gluténra érzékenyek. A gyártók egyre felkészültebbek, így aztán hipoallergén eledelek tömkelege állhat a rendelkezésére.

 

Az állateledel kizárja a táplálékkiegészítők alkalmazását?

 

Korántsem. A táplálékkiegészítők roppantul hasznos funkciót töltenek be a táplálás tekintetében. Olyan anyagokat juttathat be kedvence szervezetébe a segítségükkel, melyeket egyébként nem feltétlenül tudna biztosítani a számára.

A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartoznak a vitaminok, ásványi anyag komplexek és egyéb készítmények, melyek egytől-egyig azt a célt szolgálják, hogy kiegészítve az eledel tápanyagprofilját tökéletes ellátást és ezzel egészséges mindennapokat borítékoljanak hőn szeretett kedvencének.

Tartalomhoz tartozó címkék: Állateledel táp