Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

Ápolás

Rendezés:

 

Milyen kutyasampon a tökéletes döntés?

A kutyasampon célja, hogy tisztává varázsolja kedvencét, ez nyilvánvaló. Ám a palettánkban megannyi variáció közül válogathat, vagyis a bőség akár zavarba is hozhatja. Mi alapján döntse el, hogy melyik terméket tekintheti optimálisnak? A cél meghatározás az első lépés.

Persze jogosan mondhatja, hogy a tisztaság az, ami ilyenkor válaszként felmerülhet, de ez nem feltétlenül igaz. Könnyedén előfordulhat, hogy kedvence bolhairtásra szorul amihez az alap konstrukciók nem megfelelőek. Az élősködők kiirtására speciális készítményre van szüksége.

Ha hosszú szőrű kis kedvence, akkor érdemes olyan alternatívában gondolkodnia, ami nercolajjal vagy egyéb, fésülést megkönnyítő összetevővel biztosít optimális feltételeket a fürdetéshez és az utána következő kikeféléshez, amit az esetek többségében kevéssé kultiválnak az érintett ebek. Rövid szőrű négylábúnak is talál a konkrét szőrtípushoz optimalizált választást, aminek hála igazán gördülékennyé avanzsálhat a tisztálkodás. A kölykök számára sem mellékes, hogy milyen sampont alkalmaz.

Érdemes a direkt junioroknak kifejlesztett verziókat preferálnia, ugyanis ezek a legalkalmasabbak a tökéletes ápolásra. Végül, de korántsem utolsó sorban az érzékeny bőrű kedvencek speciális gondoskodást igényelnek. A gyakorlat azt mutatja, hogy egyre több kutya érintett valamilyen bőrallergiában vagy irritációban. Ilyen körülmények természetesen extra feltételeket követelnek.

A kutyasampon megtérülő befektetés!

A roppantul kiadós készítmények nemcsak egyetlen alkalomra elegendőek, sőt. Beszerzésükkel évekre biztosíthatja a fürdetéshez szükséges ideális feltételeket, központban kedvence egyedi igényeivel és az ön elvárásaival.