Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

fekhelyek

Rendezés:

A cicaház több, mint otthon!

 

Miért olyan hasznos kellék a cicaház? Ahogy az elnevezéséből is kiderül: otthont teremt. A macskák szeretnek időközönként elrejtőzni, elbújni, bevackolni magukat valahova, ahol biztonságban vannak. Ha nincsen házuk vagy kis vackuk, ami csak nekik szól, akkor kreatív módon feltalálják magukat ,és életterük különböző pontjait jelölik meg, mint otthont és pihenőhelyet.

Ez mindaddig rendben is van, míg nem a kedvenc kanapéja, fotelje vagy komódja a kiválasztott színtér. Márpedig az esetek többségében a leginkább kényes berendezési tárgyak válnak macska szemmel megfelelő odúvá. Ha ezt mindenképpen szeretné megelőzni, vagy ha már benne él a problémában, de szívesen találna rá kényelmes megoldást, akkor abba is hagyhatja a kutatást. Igazság szerint a macskáknak kifejlesztett házikó nemcsak pihenéshez ideális, sőt. A cicák kifejezetten szeretnek játszani, kaparni ott, ahol egyébként heverészhetnének is. Nem véletlen, hogy a termékpalettánk tagjai között kombinált variációkat is találhat, melyek jócskán túlmutatnak az egyszerű “cica-otthon” fogalmán.

 

A cicaház igazi instant megoldás!

 

A mai világban azok a tárgyak a leginkább kedveltek, melyek egyszerre több funkciót is eredményesen betölthetnek. A cicáknak szánt házikó pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Játszótér, pihenőhely, de bújócskához is tökéletesen alkalmas. Kényelmes, kellemes, otthonos és egyben izgalmas, kalandos. Választhat olyan kialakítású modellt, mely rejtekhelynek sem utolsó, de játszótérre hajazó alternatívát is preferálhat. Alapvetően mindegy végül milyen kvalitásokkal megáldott ház mellett dönt, macskája dorombolásokkal tűzdelt örömében maradéktalanul biztos lehet.