Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

Kutya játékok

Rendezés:

Milyen az optimális kutyajáték?

Furcsának tűnhet a kérdés, de az ideális kutyajáték megtalálása prioritást élvez. Egyik oldalról roppantul könnyű megválaszolni a kérdést. Az az optimális, amivel kedvence szívesen játszik, ami kellően leköti és ami ösztönzi arra, hogy képességeit, készségeit kamatoztassa.

Ám, ha csak ezeket a jellemvonásokat venné alapul, akkor gyakorlatilag egy egyszerű faág is megtenné, hiszen azzal is általában szeretnek a négylábúak mókázni és kifejezetten hasznos, már ami az ügyesség fejlesztését illeti.

A megfelelő játékszer egyik ismérve, hogy nem veszélyezteti kutyája épségét, egészségét. Az nagyon nehezen megakadályozható, hogy kedvence a nagy lelkesedés és csócsálás közepette ne vesse rá magát a kiszemelt játékra úgy, hogy annak néhány darabja végül mohó ebe gyomrában végezze.

Ez teljesen természetes folyamat, ám ettől függetlenül nem ad nyugalomra okot, ha és amennyiben a konkrét labda, süni vagy éppen sípolós csirke nem kutyákra specializált anyagból készült.

A gyártók természetesen kihangsúlyozzák, hogy a játékszerek egyike sem arra van optimalizálva, hogy végül vacsoraként végezze, viszont ha az egyes alkotóelemek valamennyire idomulnak a négylábúak emésztéséhez, akkor komoly problémától, görcsöktől és bélelzáródástól nem kell tartania.

A kutyajáték nemcsak szórakoztató, hanem oktató kellék!

Ha jól használja fel a játékban rejlő előnyöket és ha megfelelően motiválja mókás kedvű kutyáját, akkor a játékszerrel nemcsak a kikapcsolódás vidám és örömteli pillanatait garantálhatja, hanem a tanulás élménydús perceit is megalapozhatja. A készletünkben megannyi variáció, formáció közül válogathat: sípolós, szuszogós és csendes kivitelben, színes, mintás és egyéb kialakításban azért, hogy az elégedettség - önnek és kutyájának - alapvető érzés legyen.