Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00
Ön itt jár: >

Kutya

A tökéletes kutyaeledel nyálcsorgató jellemvonásai

A kutyaeledel mindenek előtt akkor arathat teljes sikert kedvencénél, ha finom, vagyis ízlésére specializált. Ezt elérni és biztosítani nem mindig egyszerű feladat, különösképp akkor nem, ha híres kutyája válogatós kedvéről. Az ételintolerancia pluszban hozzájárulhat ahhoz, hogy nehezen találjon tökéletes alternatívára.

A mai világban mind több házi kedvencet érint az érzékenység témája. Akadnak bőrallergiában szenvedő ebek, de az emésztési problémák is sűrűn előfordulnak. A csirkehús és a glutén a két legfőbb allergén, mely rengeteg bonyodalmat okozhat.

A gyártók általában e kettőből alapozzák meg az adott eleség fehérje és szénhidrát tartalmát. De mi történik akkor, ha egyik sem kerülhet bele a termékbe?

A vállalatok új utak után néztek, s új lehetőségek nyomában jártak. Nem is kellett sokáig várni a megjelenő alternatívákra. Nyúlhús és hal a fehérjék oldaláról, rizs, alma a szénhidrátok táborából.

A fenti felsorolás a teljesség igénye nélkül mutatja csak be a termékpaletta hihetetlen sokszínűségét. S hogy ez a változatosság mit jelent a gyakorlatban önnek?

Azt, hogy könnyedén találhat ebének olyan eledelt, ami ínyére és fogára való. Az ízesítések tárházának ajtaja is a végtelenbe nyílik.

Az egyéb, extra komponensek pedig ténylegesen felteszik az i-re a pontot. Olyan vitaminokkal, ásványi anyagokkal tudja megtámogatni kutyája szervezetét, melyek nélkülözhetetlenek, s a szervezet helyes működése szempontjából aranyat érnek.

Az optimális kutyaeledel ár/érték arányban is verhetetlen!

A kínálatunkban kizárólag prémium minőséget képviselő termékek közül szemezgethet, olyan kedvező anyagi feltételek mellett, amik pazar körülményeket teremtenek a gondtalan beszerzéshez.