Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

Nedves kutyatáp & konzervek

Rendezés:

 

Minden kutyatáp kutyakaja, de nem minden kutyakaja kutyatáp!

A kutyakaja sokak számára egyenértékű a kutyatáppal. Nincsen ezzel alapvetően baj, de a perspektíva a táplálás tekintetében ennél jóval szélesebb látóhatárt kínál. A konzerv erre kiváló példa. A nedves alapú eledel pazarul alkalmazható magában, de segítségével “csoda” tehető egy-egy táppal kapcsolatosan.

Ha kedvence válogatós, semmit sem akar megenni jóízűen, akkor egy-egy jól megválasztott konzervvel igazán karakteressé, ízletessé és különlegessé teheti az amúgy nem annyira kedvelt tápszemeket. Ha bekeveri őket a marhás, csirkés, nyulas vagy éppen halas konzervvel, akkor a sikere maradéktalanul garantálható.

Egyetlen egy dologra érdemes odafigyelnie. A nedves táplálékok esetében az összetevők százalékos aránya prioritást élvez. Ha kilencven százalékban vizet tartalmaz az érintett eledel, akkor jó, ha tudja, hogy nem tekinthet rá teljes értékű táplálékként. Természetesen a maradék tíz százalék milyensége is lényeges, tehát emellett sem érdemes elmennie szó nélkül.

A jutalmazáshoz használt falatok megválasztása is kifejtésre érdemes téma. Nem mindegy, hogy milyen ízesítésű típust preferál, de a hozzáadott anyagok milyensége sem mellékes. Könnyedén rátalálhat olyan alternatívákra, amik vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek hozzáadásával készülnek. Egy ilyen több szempontból jó választással akár a táplálékkiegészítők alkalmazását is kiválthatja.

A kutyakaja minősége kedvence egészségét határozza meg!

A táp, a konzerv, a jutalomfalat vagy épp a vitamin megválasztásánál egyetlen jellemvonás a lényeges: a prémium minőség. Így garantálhat kicsattanó formát és egészséget kutyájának. A kínálatunkban elérhető termékpaletta tagjai egytől-egyig ezt az üdítő célt szolgálják.