Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

Nedves macskatáp & konzervek

Rendezés:

 

Az ideális macskaeledel cicája ízlésére van szabva!

Az optimális macskaeledel boldog nyávogásra és dorombolásra készteti cicáját, ez kétségtelen. Nincs annál jobb érzés gazdiként, mint az örömteli várakozást szemlélni. Ha kedvence hajlamos a válogatásra, akkor még nagyobb jelentősége lehet, ezeknek a megnyugtató pillanatoknak.

A gyártók ma már olyan széles spektrumon mozgó termékpalettát kínálnak, ami lehetővé teszi, hogy akár speciális szituációkra is megfelelő megoldást találjon. Hogy mire gondolunk?

A sterilizált macskák, hogy csak egyetlen példát emeljünk ki a sok közül, némileg koncentráltabb gondoskodást igényelnek. A direkt ivartalanított kedvenceknek létrehozott eledel a leginkább tökéletes döntés, mely etetésével kivédheti az elhízás és egyéb szövődmények megjelenését - természetesen akkor, ha a táplálás az útmutatáshoz idomulva történik.

Az ételérzékenység témáját sem lehet a szőnyeg alá söpörni, mivel egyre több állat érintett benne. A csirke és a glutén a két allergén, mely a legtöbb problémát generálja. Szerencsére az eledelek sokszínűsége erre is kielégítő megoldást nyújt, hiszen a termékek között nem egy hipoallergén variációt találhat. Ezek, a speciálisan megalkotott verziók kockázatok nélkül bevezethetőek cicája életébe. A halas, nyulas vagy éppen bárányos ízesítés minden kétséget kizáróan elnyeri majd a tetszését.

A macskaeledel akár táplálékkiegészítő is lehet!

Egyes tápok esetén olyan bónusz összetevőkkel is számolhat, melyek akár feleslegessé tehetik a táplálékkiegészítők alkalmazását. Ilyen plusz komponensek a macskafű, vitaminok, nyomelemek, ízületvédő anyagok stb. Tudatos választásával akár több legyet is üthet, egy csapással.