Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

Póráz, hám, nyakörv

Rendezés:

 

Kutyapóráz, a hosszú séták fő szponzora

Ahhoz, hogy a rendszeres sétáltatás örömteli ünneppé avanzsáljon, elengedhetetlen a megfelelő kellékek biztosítása. Természetesen ezen a területen a kutyapóráz milyensége élvez elsőbbséget.

Mik azok a jellemvonások, amik segíthetik a választásban? A termékpaletta ugyanis széles spektrumon mozog, vagyis nincsen feltétlenül könnyű dolga akkor, ha támpontok nélkül próbál belevágni a vásárlásba.

Egyrészt érdemes tisztáznia, hogy mini, rövid vagy hosszú variációt preferálna inkább. Ha lehetőségeihez mérten kedvencét szabadjára engedi, amikor csak teheti, akkor a hosszú póráz funkcióját veszti, tehát nagy valószínűség szerint a mini vagy a rövid változat lehet a tökéletes megoldás.

A mini tényleg aprócska köteléket jelent, ezt leginkább akkor tudja jól kezelni, ha kutyája mindig közvetlen a lába mellett halad, s gyakorlatilag vezetnie sem kell, csak a biztonság és persze a paragrafusok tartják rajta a pórázt. A rövid variáns az egyik legkedveltebb alternatíva. Textil, bőr kialakítású modelleket keresnek a vevők a leggyakrabban. A színvilág milyensége is érdekes, de nyilván ez leginkább a gazdik oldaláról nézve prioritás. A szemre való modellek megannyi árnyalatban elérhetőek, s bőr típus esetén sem kell leragadnia a hagyományosan, erre az anyagra jellemző színeknél.

A kutyapóráz a legjobb, ha láthatatlan társ!

Kedvence akkor tudja elengedni magát, ha a köteléke nem eléggé szoros, ha a szabadság ízét a bőrén érezheti. A hosszú póráz szinte “”láthatatlan”, abban az értelemben, hogy nem köti gúzsba kutyáját, és nem korlátozza olyan nagy mértékben a mozgásterét. Csak egyedi igényei és a környezete hatásai határozhatják meg, hogy végül melyik alternatíva nyeri el ön és kedvence tetszését.