Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

Kutya ruházat

Rendezés:

 

A kutya felszerelések izgalmasan sokszínű világot teremtenek

A kutya felszerelések nem vonhatóak egy kalap alá, hiszen oly sok minden kerülhet fókuszba akkor, ha kedvence örömére kíván tenni. Nem mindegy, hogy milyen tisztálkodó szereket, samponokat, balzsamokat preferál. A fésüléshez használt kefe milyensége sem mellékes, hiszen a szépítkezés sikere múlhat az adott kellék jellemvonásain.

A ruházatok is mind nagyobb teret kapnak a felszerelések birodalmában. A téli zimankó vagy éppen zuhogó eső ellen kiváló védelmet biztosítanak a kabátok, pulóverek, s egyéb kutyákra szabott kellékek. A kis cipők is mind népszerűbbé válnak a gazdik körében, ugyanis alkalmazásukkal megkönnyíthető a kedvencek lépte: nyáron a forró betonon, télen pedig a mancsot maró sóban.

A játékok tárházának ajtaja a végtelenbe nyílik. Jóformán esélytelen felsorolni azokat a típusokat, melyek a leginkább kedveltek. A labdák, a plüssök, a sípolós formák vagy éppen a huzakodásra alkalmas rágókák nonstop az érdeklődés reflektor fényében állnak. Kínálatunkban olyan variációkkal teheti gazdagabbá kutyája életét, melyek nem jelentenek kockázatot kedvence épségére, egészségére.

A különböző boxok, szállítást megkönnyítő eszközök, itató és etető tálak vagy éppen pórázok, nyakörvek szintúgy nem bújhatnak el a kíváncsi, vásárlói tekintetek elől.

A kutya felszerelések praktikusak és esztétikusak is egyben!

A praktikusság nemcsak az egyedüli jellemző, ami olyan hangsúlyos a felszerelések esetében. Az esztétikum szintén főszerephez jut, a megjelenés, a stílus, a színárnyalatok milyensége szemet gyönyörködtető összképet alkothatnak. A kettő tulajdonság pedig együtt olyan kombinációt hoz létre, mely tapintható harmóniát képvisel.