Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

Száraz kutyatáp

Rendezés:

Minőségi kölyök kutyatápok az egészséges fejlődésért!

A kölyökkutyák számára rendkívül fontos, hogy a szükséges és megfelelő tápanyagokat megkapják fiatal éveikben. Ez hozzájárul az egészséges növekedéshez, az egészséges méret eléréséhez, és az általános egészség, valamint a hosszú élet biztosításához is. A kölyökkutyáknak rengeteg energiára és vitaminra van szükségük.

Minőségi Royal Canin száraz kutyatápjaink és konzervjeink biztosítják az Ön kedvenceinek is azt, amire fiatalkorukban szükségük van. Különböző méretű kutyafajták természetesen különböző tápokat igényelnek már kiskorukban is. A Royal Canin X-Small Junior például ennek megfelelően a kis termetű kutyáknak lett megalkotva, de van például olyan táp is, mely a később nagy méretet elérő kutyáknak lett tervezve, és konkrét kutyafajták számára is rendelkezünk kölyök kutyatápokkal, melyek teljes mértékben az adott fajta igényeihez lettek igazítva.

Mopsz, tacskó, csivava vagy egyéb kistestű kölyökkutyája van?

Az Elcanino-nál beszerezheti a tökéletes, személyre szabott kölyök kutyatápot, mely minden szükséges vitaminnal, fehérjével és egyébbel ellátja a fiatal ebeket. Fiatal kutyák számára az egyik legfontosabb a csont- és izomrendszer fejlődésének biztosítása, különösen a kistestű kutyáknál. A legkisebb termetű kölykök csont- és izomrendszere már 10 hónapos korukra teljesen kifejlett állapotba kerül.

Fontos tudni, hogy éppen ezért ezen időszak alatt az energiaigényük körülbelül 1,6-szor nagyobb, mint egy felnőtt kutyáé. A legtöbb gazdi az ilyen dolgokat nem tudja, azonban Ön már most tudatos házi kedvenc tartó lehet. Ismerje meg egyedi termékeinket!