Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

Száraz macskatáp

Rendezés:

A macskatáp a teljes értékű táplálás alapja

A macskatáp tartalmaz minden olyan anyagot, amire kedvencének szüksége van. Lehet, hogy a mondás szerint a tej vagy a tejföl a legjobb eledel a nyávogó népségnek, ám a valóságban erről szó sincsen. Ahhoz, hogy macskája fejlődése optimális legyen ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat és megfelelő arányú makrokomponenseket (fehérje, zsír, szénhidrát) kell biztosítania a szervezete számára.

De mégis milyen a tökéletes eledel? Nehéz erre a kérdésre reális választ adni, hiszen ahány ház annyi nyávogás. Egyrészt az ízesítés témájában nincsen egységesen jó felelet. Lehet, hogy az ön kedvence fúj a nyulas variációkra, míg a halasakat imádja - eközben másoknál épp fordítva van mindez. Másrészt az egyéni jellemvonások sem lényegtelenek: az életkor, a termet és az ivarérettség prioritást élvező információk.

Ma már az ivartalanított kedvenceknek külön speciális táplálékot vásárolhat, ami óriási pozitívum. Hogy erre miért van szükség? Ez nem egyszerű marketing fogás. Sőt.

Amikor a kedvencét ivartalanítják, akkor ezzel megváltoztatják a hormon háztartását. A hízékonyság ilyenkor rendszeresen jelentkező tünet szokott lenni, köszönhetően annak, hogy egészen átalakul a hormonok mennyisége a szervezetben. Így a táplálékot alkotó makronutriensek aránya előtérbe kerül. A gyártók erre helyezik elsősorban a hangsúlyt, illetve egyéb kiegészítőkkel teszik még ideálisabbá termékeiket.

A macskatáp az elsődleges tápanyag forrás!

Bár közkedveltek a nedves konzervek is, de alapvetően kijelenthető, hogy a tápban találhatóak meg mindazok az összetevők, amiktől ez az eledel teljes értékű táplálékká avanzsál, s amiért érdemes erre építeni kedvence táplálását. Kiegészítésként természetesen konzervvel és alutasakos finomságokkal tovább fokozható az élmény.