Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fejléc elérhetőségek

+36 (96) 950-959 H - P : 8:00 - 17:00

Táplálékkiegészítők

Rendezés:

 

A kutya vitamin minden korban jól jöhet!

A kutya vitamin roppantul hasznos táplálék kiegészítő, ami nemcsak idős négylábúaknál érhet el látványos eredményt. Sőt. Igazság szerint a kedvencek szervezetének évente minimum kétszer szüksége van a kívülről érkező támogatásra. Ez azt jelenti, hogy a vedlési időszakban kifejezetten előnyös a vitaminpótlás, mivel ilyenkor az immunrendszer legyengülése miatt, védtelenebbé válhatnak.

De, ha csak a kor szempontjából vizsgáljuk meg a kérdést, akkor is elmondható, hogy életkortól függetlenül a vitaminok adása prioritást élvez. A kölykök számára nem mellékes, hogy milyen anyagokat juttatunk be a szervezetükbe. A növekedésüket, erősödésüket és fejlődésüket nagymértékben elősegíthetjük, az ideális kiegészítők biztosításával.

A felnőtt kutyusok ugyanannyira igénylik a roborálást, mint az idősebb generáció tagjai. Folyamatosan nem érdemes élni a lehetőséggel, de a kúraszerű alkalmazás csodákra képes. Rengeteget javíthat kedvence állóképességén, hangulatán és étvágyán, márpedig ha ez a három rendben van, akkor biztos, hogy négylábúja jól érzi magát. Az idősebb, senior korú kutyák természetesen komolyabb odafigyelésre és törődésre méltóak. Ahogy telik az idő, úgy válnak a csontjaik törékenyebbé, az ízületeik kopottabbakká. Ez normális velejárója az öregedésnek, de nem kell, hogy kedvence szenvedjen attól, hogy nem mai kölyök már.

A kutya vitamin globálisan segíthet!

Az ízületek fokozott védelmét, a csontok erősítését, az emésztés serkentését és a szív- és érrendszer támogatását egyaránt biztosíthatja a jól megválasztott készítménnyel, mely vitamin profiljával nagymértékben hozzájárulhat kedvence jó közérzetéhez, s ezáltal az ön boldogságához is.